Hur många gånger har det utförts en badrumsrenovering i din bostad? I många fall är det så att man lever sitt liv i ett hus utan att tänka på att renovera det rum som kanske används mest av alla. Badrummet är ofta det rum som har allra störst behov av en renovering och ofta har fukt samt smuts satt sina spår. Det kan vara frestande att göra sin badrumsrenovering Sollentuna själv, men ofta finns det flera fördelar med att anlita en hantverkare. Då får man till exempel garanti och möjlighet att göra ROT-avdrag på kostnaden för arbetet.

Anlita oss för badrumsrenovering Sollentuna

När det gäller en badrumsrenovering Sollentuna så är det så att det höjer värdet på bostaden ordentligt. Det är dock givetvis viktigast att man trivs i det egna badrummet. Att ha en ny och fräsch toalett bidrar till en härlig känsla, och är den dessutom vägghängd underlättas också städningen. Det kan också vara bra att investera i en handdukstorkare. Då slipper man tänka på att handdukarna hänger blöta inför nästa dusch. En handdukstork med värme kan också ersätta ett element i badrummet.

När det gäller badrumsrenoveringar Sollentuna är ingen av dem lik någon annan. Om badrummet är gammalt kan man inte på förhand veta vad som gömmer sig bakom tak, väggar och golv när de rivs. Det kan därför kännas skönt att kunna anlita en professionell hantverkare som gör hela arbetet åt en, Det som återstår nu är bara att ta beslutet om det är dags att förnya badrummets utseende och skapa en mer lättstädad miljö.

Varför ska du anlita oss för badrumsrenovering sollentuna?

Vi hjälper dig att utföra en badrumsrenovering Sollentuna som verkligen håller alla kostnader nere, dock helt utan att vi tummar på kvaliteten. Med hjälp av experthjälp får du garanterat ett badrum du kan trivas i och dessutom kommer resultatet att bli mycket varaktigt. Vi utför alla arbeten, från elektronik till plattsättning. Därför kan vi utföra både totalrenoveringar och mindre renoveringar och utbyten av ytskikt med mera av olika badrum.

När man ska renovera ett badrum är det viktigt att skapa en god planering. Vi hjälper dig i planeringsstadiet och vi tar fram hela designen för badrummet. Det finns alltid en och samma kontaktperson från det att planeringen utförs till dess att badrummet är färdigt. Du får självklart också rådgivning kring alla installationer som behöver göras och du får även hjälp med val av golv, värmegolv, tapeter och mycket annat- Vi ser till att dina val blir verklighet.

Förnya ditt badrum

Är det dags att få ordning i badrummet? Vill du byta tema till vitt, mörkt eller kanske helt retro? Du kanske vill ha en minimalistisk design med mönster? Oavsett vad du vill ha hjälper vi dig att välja bland alla oändliga möjligheter. När du anlitar oss för badrumsrenovering kombinerar vi design med funktionalitet. Badrummet blir precis så som du vill ha det både gällande färg, tema, inredning och annat. Dessutom kan du få ROT-avdrag på arbete – Så välj oss på SVRSAB för din badrumsrenovering Sollentuna!