Om oss

Vi är ambitiösa kreatörer och hantverkare. Vårt mål är att skapa badrum i din stil och av högsta möjliga standard. Vårt team har arbetat med badrumsrenovering under en lång tid där vi har bevisat vår yrkesskicklighet och kompetens. Tillsammans med dig som kund vill vi skapa ett drömlikt badrum. En plats för harmoni och trivsel helt enkelt. Hur ser ditt badrum ut idag? Hur vill du att det ska se ut? Har du svar på de frågorna kan vi sätta igång direkt. Känns det svårt att beskriva vad du vill så behöver du inte oroa dig, vi kommer gärna med förslag på passande lösningar.

Vi fokuserar på kunden

En badrumsrenovering är inte bara en kostsam investering utan även en uppgift som är tidskrävande och stressig för många. Att projektet kräver tid och en noggrann planering är vi införstådda med. Därför koncentrerar vi oss på att kommunicera på rätt sätt med våra kunder redan från första början. Vi ser det som en självklarhet att involvera dig i renoveringsprocessen. För oss är det viktigt att veta hur du tänker kring materialval, planering och att skapa en tydlig målbild. Vi fokuserar på dig, dina önskemål och dina behov. Vi försöker anpassa vår tillgänglighet efter ditt tidsschema.

Få ROT -avdrag när du anlitar oss

Om du väljer att anlita oss kan du räkna med möjligheten till ett ROT – avdrag. Vi hjälper gärna till med beräkningar och rådgivning i samband med avdraget. Slutresultatet kommer att finnas med på slutfakturan. Välj en seriös firma som bryr sig om sina kunder – välj oss!