Proffs på badrum

Det är en fantastisk känsla att kliva in i ett badrum som har ett lyxigt utseende och där du känner att du trivs. Badrummet är ett av de rum som besöks mest i ett hem. Det måste klara av att ta emot både familjemedlemmar och gäster. Därför är det värt att lägga lite extra på just det utrymmet.

Vi hjälper till med golvväme

Vi kliver ofta in i våra badrum med bara fötter. Det kan bli riktigt kallt med ett kyligt golv mot naket skinn. Även med strumporna på kan det kännas obekvämt. Vad är då inte skönare än att känna värmen stiga upp i hela dig direkt från golvet genom dina fötter, speciellt när du behöver vara där en längre stund!

En professionell kakelsättning

Det finns många fördelar med just kakel i ett badrum. Det är ett tåligt material och håller sig snyggt år efter år. Dessutom är det lättskött och enkelt att hålla rent. Du har många valmöjligheter att skaffa ett badrum i din smak, eftersom utbudet av kakel är så stort. Beroende på kaklets form och hur det sätts upp, kan du variera utseendet på väldigt många sätt.

Ska du skaffa dig ett nytt badrum, krävs det att någon med goda kunskaper gör arbetet utifrån de branschregler som gäller. Den som utför arbetet ska ha rätt behörighet och de material som används måste vara godkända. Om arbetet är fel gjort och det uppstår problem, till exempel vattenläckor eller sprickbildningar, blir det svårt och dyrt att rätta till det. Om du inte vill vara orolig för att få problem efter en badrumsrenovering, måste arbetet göras av en professionell plattläggare.

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering Sollentuna

Förutom att det ger en härlig känsla att kliva in i ett alldeles nyrenoverat badrum, är det en mycket bra investering att göra en badrumsrenovering Sollentuna av ett så viktigt utrymme i hemmet. När du behöver prata om frågor som rör renovering av detta slag, till exempel installering av golvvärme eller plattsättning, ska du vända dig till oss. Vi lyssnar på alla dina önskemål och kompletterar med vår yrkeskunskap genom förslag och åtgärder. Vi är till för att lösa dina problem till ett mycket fördelaktigt pris. Vi garanterar dig att vi utför ett professionellt arbete från början till slut.