Våra tjänster

Sitter du med ett badrum du önskar att snygga till? Kanske du precis har köpt en ny bostad med ett utdaterat badrum. Visst kan man renovera själv men då får du inte en tio år lång våtrumsgaranti och du kan heller inte göra ROT-avdrag på bygget. Badrum är komplicerade då man hela tiden måste tänka på risken för fuktskador. Vi däremot, gör ett stabilt hållbart arbete som kommer att hålla i många år.

Vi kan hjälpa dig redan från början

Det finns som du ser många fördelar med att låta ett professionellt företag renovera ditt badrum. Detta inte minst för att värdet på huset ökar, men också för att du får ett fräscht nytt badrum. Du behöver då inte riva eventuella väggar själv eller upptäcka att bostaden håller oönskade hemligheter för dig. Det första du behöver göra innan du påbörjar en renovering är att lägga upp en bra plan. Vi sätter oss gärna ner och gör dessa planer tillsammans med dig. Detta ger dig en bra överblick över hur arbetet kommer att genomföras. Vi lyssnar såklart på vad du vill få ut av renoveringen och tar med det i planeringen.

Vi är experter på badrum

Våra tjänster omfattar allt som rör ditt badrum. Vill du ha nytt golv, nya väggar eller kanske vill du flytta toaletten så att du får mer utrymme? Om du inte vet exakt vad du vill ha så har vi många års erfarenhet av vad som fungerar och kommer gärna med tips och råd.

Ring oss så bygger vi ditt drömbadrum!